Den Boekhouder groeit en trekt nieuwe medewerker aan
Den Boekhouder groeit en trekt nieuwe medewerker aan Foto: Marcel van der Steen

Den Boekhouder groeit en trekt nieuwe medewerker aan

Bedrijfsnieuws

NISTELRODE - Bas van der Heijden is ruim vijf jaar geleden, in november 2015, gestart met Den Boekhouder. Zijn slogan destijds was: ‘Waarom moeilijk doen?’ Vijf jaar later is het Nisseroise bedrijf dusdanig gegroeid dat er een nieuwe medewerker aangetrokken is. Geen simpele ‘dure’ vragen bij Den Boekhouder, maar de transparante accurate werkwijze is de manier van werken die ondernemers aantrekt.

Bas: “Ik vond dat veel bedrijven teveel betaalden om hun administratie periodiek bij te houden en ook vond ik dat ze veel kwijt waren om hun jaarrekening op te laten stellen. En als klanten wat vragen stelden, hoorde ik dat ze achteraf geconfronteerd werden met een hoge rekening. Dachten ze in eerste instantie een korte en simpele vraag gesteld te hebben, liet de factuur wat anders zien. Vanuit die gedachte probeer ik zoveel mogelijk vooraf een vaste prijs af te spreken, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn.”

Vanaf 1 januari 2019 is de naam Maashorst Administratie toegevoegd als handelsnaam. Enerzijds om meer binding te laten zien met het gelijknamige prachtige natuurgebied en anderzijds een scheiding makend tussen de boekhoudkundige vragen en de interim opdrachten waarin de administratie verzorgd kan worden. Bas: “Een leuke bijkomstigheid is dat we proberen om zoveel mogelijk digitaal te verwerken, zo gebruiken we minder papier. Goed voor het milieu én… de bomen op de Maashorst kunnen blijven staan!” Zijn binding met het gebied brengt hij ook terug in zijn vrijwillige inzet voor de Maashorst Ondernemers, waarvoor hij het penningmeesterschap op zich genomen heeft.

Den Boekhouder werkt voor alle ondernemers en zzp’ers in het MKB. Van de bakker om de hoek, autohandelaren en timmerlieden tot aan schilders, transportondernemingen, uitzendorganisaties en mediabedrijven. “Voorheen zag je vaak dat klanten per kwartaal hun map kwamen brengen en daarna moest alles handmatig worden verwerkt, een hele klus! Door zelf eerst alles te digitaliseren merken klanten zelf hier ook voordeel in en gaan ze zelf alvast aan de slag. Immers, 90 procent van de facturen wordt inmiddels digitaal verstuurd”, weet Bas.

Uit het jasje gegroeid
“Na vijf jaar merk ik dat we een beetje uit ons jasje aan het groeien zijn en daarom is vanaf 23 november Bianca ons team komen versterken.” Met deze uitbreiding zorgt Den Boekhouder ervoor dat zij de klant nog beter van dienst kan zijn. Bas: “Ik ben vaak op pad en ik merkte dat ik een betere bereikbaarheid wilde bieden aan de klanten. Ik ben daarom blij met deze versterking, nu kunnen we onze klanten weer helemaal naar wens van dienst zijn. Bianca kent de kneepjes van het vak en heeft ruime ervaring op administratief gebied opgedaan bij accountants- en administratiekantoren.”

Wil jij graag weten wat Den Boekhouder voor jou kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op Bas van der Heijden.

Kerkveld 69
Nistelrode
06-41427973

Maashorst Administratie 
info@maashorst-administratie.nl
www.maashorst-administratie.nl 

Den Boekhouder
info@denboekhouder.nl
www.denboekhouder.nl