Eetcafe ’t Pumpke maakt het gemakkelijk met afhaal kerstmenu
Eetcafe ’t Pumpke maakt het gemakkelijk met afhaal kerstmenu

Eetcafe ’t Pumpke maakt het gemakkelijk met afhaal kerstmenu

Bedrijfsnieuws

NISTELRODE - Het lijkt erop dat de coronamaatregelen op korte termijn niet verder versoepeld worden. Bij de pakken neerzitten is er echter niet bij voor Ron de Lorijn en zijn team van Eetcafé ‘t Pumpke. “We gaan gewoon door met ons afhaalconcept”, zo zegt De Lorijn. “Elke week hebben we honderden klanten die genieten van onze afhaaldiners en onze afhaallunches. Ons team is er dus op ingespeeld." 

Afhalen...ook tijdens kerst
“Het zijn diezelfde klanten die vragen of we met kerst ook een afhaalmenu aanbieden. Daarom heeft de keukenbrigade een gevarieerd kerstmenu samengesteld dat én lekker is én geschikt is binnen het afhaalconcept. Zo zorgen we ervoor dat de koude gerechten direct opgediend kunnen worden. De warme gerechten zijn vers bereid en vacuüm verpakt, zodat ze gemakkelijk opgewarmd kunnen worden." 

Een culinair 4-gangen menu voor thuis
Er is een compleet 4-gangen menu samengesteld waarbij de keuze gemaakt kan worden uit 4 voorgerechten, 3 soepen en 7 hoofdgerechten. Het dessert is opgebouwd uit 4 verschillende gerechtjes. Voor de kinderen is een kinderkerstmenu samengesteld voor € 16,25 per persoon. 

Te bestellen voor kerstavond en 1e-, 2e- en '3e-kerstdag'
Naar verwachting zal de kerst dit jaar over meerdere dagen worden uitgesmeerd. Om in deze verwachting mee te gaan biedt ’t Pumpke de mogelijkheid om het kerstmenu te bestellen voor kerstavond, voor de beide officiële kerstdagen én voor zondag '3e kerstdag'. Overigens is het mogelijk om op zondag – de 'derde kerstdag' dus – ook te kiezen voor een regulier afhaalmenu.  

A la traiteur! Losse gerechten, in 1 keer klaar!
Naast het kerstmenu, biedt ’t Pumpke de mogelijkheid om enkele gerechten los te bestellen. Zo kunnen diverse soepen per liter besteld worden, kan een carpaccio-arrangement voor 4 personen besteld worden en is er de bestelmogelijkheid voor een visplateau en vleesplateau voor 4 personen. Ook is er een dessertkeuze voor 4 personen. 

Telefonisch bestellen met bestellijst
Vanwege het bestelgemak is in DeMooiBernhezeKrant een extra flyer met bestellijst op de achterzijde toegevoegd. De bestelling kan doorgegeven worden via 0412-612956). Maar nog gemakkelijker is het om een foto te maken met je smartphone van de ingevulde bestellijst en deze via WhatsApp door te sturen naar 06-26032300.

Op www.eetcafetpumpke.nl is de bestellijst ook te downloaden. 

Het team van Eetcafé ’t Pumpke wenst je een hele fijne en smakelijke kerst.