Beste inwoners van Bernheze,
Beste inwoners van Bernheze,

Beste inwoners van Bernheze,

Algemeen

BERNHEZE - We hoeven er geen doekjes om te winden. De meeste klanten van ons zitten in een 'lockdown'. Dit heeft direct gevolg voor DeMooiBernhezeKrant. Maar ook al onze lezers zitten in een 'lockdown', dus we gaan er voor volgende week toch een mooie gezellige kersteditie van maken. We kunnen allemaal de afleiding goed gebruiken!

Natuurlijk leven we vooral mee met de inwoners die dit jaar afscheid moesten nemen van een geliefde. Medeleven betuigen we ook aan de verzorgenden, omdat ze hard moeten werken met alle risico’s van dien, maar ook diep respect hebben we voor hen omdat ze zorgen dat mensen niet alleen zijn bij overlijden en de families ondersteunen die er alleen voor staan.

En dan zijn er ook de ondernemers die geen klanten meer mogen helpen met hun diensten, maar waarop we trots kunnen zijn als we zien hoe zij online of op andere creatieve manieren zorgen dat ze klanten kunnen blijven bedienen.
Voor hen is Ben Loyaal, Koop Lokaal in het leven geroepen, zodat de inwoners van Bernheze op de eerste plaats kijken of ze gebruik kunnen maken van het aanbod dat een lokale ondernemer/leverancier biedt.

Mocht je een bedrijf hebben dat gewoon doordraait en alle lezers wil laten weten dat je DeMooiBernhezeKrant waardeert, laat het ons weten. Wij maken graag een mooie advertentie voor je.
Ben loyaal, adverteer lokaal. Door Bernheze Voor Bernheze.

Heidi Verwijst & Rian van Schijndel