Hoofdprijs actie Rode Loper gaat naar Oss
Hoofdprijs actie Rode Loper gaat naar Oss

Hoofdprijs actie Rode Loper gaat naar Oss

Bedrijfsnieuws

HEESCH - De laatste drie weken organiseerde het Centrummanagement Heesch haar jaarlijkse eindejaarsloterij, de actie 'Rode Loper'. Bij elk van de deelnemende ondernemers kregen klanten lootjes uitgereikt. Elke week vond er een trekking plaats voor prijzen die door de ondernemers ter beschikking gesteld werden en ook werden er wekelijks twintig troostprijspakketten met spelen voor kinderen uitgeloot. Die prijswinnaars konden hun pakketten ophalen bij Zegers Optiek en bij modezaak Le Village.

Uit alle loten werd afgelopen woensdag de hoofdprijs getrokken en die viel op Martijn van Haren uit Oss. Familie van Haren doet haar inkopen regelmatig in Heesch en broer en zus mochten de lootjes invullen en in Heesch inleveren in de daarvoor beschikbaar gestelde inleverdozen bij Jumbo, Kapsalon van Herpen of bij Fietsplezier. Martijn was de gelukkige.

De winnaar, die commerciële bedrijfseconomie studeert in ‘s-Hertogenbosch, kon de hoofdprijs van waardebonnen voor € 500,- goed gebruiken. De prijs werd ter beschikking gesteld door Hanegraaf Keukens en werd afgelopen zaterdagmiddag uitgereikt.

Door coronabeperkingen kunnen de jaarlijkse decemberactiviteiten niet doorgaan, wel staat de kerststal weer op het plein bij de fontein, de sfeerverlichting is aangebracht en op 20 december is er een koopzondag, opgetuigd met feestelijke ballonnen. De centrummanagementorganisatie, dat tot doel heeft het centrumgebied in Heesch aantrekkelijk te maken voor bezoekers, gaat er toch vanuit komend jaar meer activiteiten de bezoeker te kunnen bieden.

 

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 39 minuten geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 1 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 3 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 3 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 7 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 apr, 18:00 Wie is de slimste van Loosbroek?