Recordbedrag NEM overhandigd
Recordbedrag NEM overhandigd

Recordbedrag NEM overhandigd

Algemeen

HEESCH - Op zaterdag 7 maart van dit jaar vond de achtste editie van het benefietconcert Nothing Else Matters plaats. De 5 regionale bands die dit jaar belangeloos optraden waren: Jamcat, Outline, Yoe Teek Mie In De Meeling, Co-incidental en Vanavond Niet Schat. Deze avond vol muziek en gezelligheid staat elk jaar in het teken van een goed doel en het doel van deze editie was Stichting Matchis.

Stichting Matchis is een non-profit organisatie die ervoor zorgt dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan, zo snel mogelijk een passende donor krijgen. Daarnaast coördineert en begeleidt de stichting de donoren tijdens het hele proces van stamceldonatie. 

De opbrengsten van Nothing Else Matters 2020 – de kaartverkoop, sponsoring, veiling en loterij – zijn volledig voor Stichting Matchis. Op 11 december kon het eindbedrag van het benefietconcert eindelijk bekend worden gemaakt. Namens stichting Matchis nam Margot van den Akker de cheque met het recordbedrag van €13.000,- in ontvangst. 

Op bijgaande foto overhandigt Eefke van Geffen (rechts) namens “Nothing Else Matters” de cheque aan Margot van den Akker (Stichting Matchis).