Regel vanuit huis je Kerstdiner
Regel vanuit huis je Kerstdiner

Regel vanuit huis je Kerstdiner

Bedrijfsnieuws

NISTELRODE - Bij BBQenzo.nl geen wachtrijen en drukte, je plaatst je bestelling zo vanuit je luie stoel. Bestel eenvoudig online op BBQenzo.nl en kies voor één van onze complete en verse gourmet- pizzarette- of barbecuepakketten of misschien een maaltijdvullende tapas met alles erop en eraan.  Je hoeft er de deur niet voor uit, dat is pas zorgeloos genieten!

Wil jij je geen zorgen maken om het kerstdiner, de boodschappen en de afwas? Dan ben je bij BBQenzo aan het juiste adres. Zij zijn gewoon geopend en leveren dagelijks al onze complete pakketten bij je thuis: ook op eerste en tweede Kerstdag!

Bekijk alle pakketten

Nieuw! Kies een gewenste bezorgoptie afgestemd op jouw wensen. Standaard worden al onze pakketten geleverd inclusief porseleinen borden en bestek. Wil je liever een luxere uitbreiding en alles presenteren in Spaans aardewerk? Dat kan ook (tegen meerprijs). Liever geen servies? Of haal je de pakketten zelf op? Dan krijg je korting op je bestelling. Lekker geregeld!

In je winkelmand kun je de gewenste keuze kenbaar maken. 

Speciaal voor de feestdagen hebben we aan ons assortiment een carpaccio en zalm carpaccio toegevoegd. Of maak je diner compleet met een heerlijk dessert. Chocolade mousse, pannacotta of stoofpeertjes met vanillemousse bijvoorbeeld. Klinkt dat niet heerlijk! 

Meer info...klik hier

Wij wensen je alvast smaakvolle kerstdagen en een mooi en vooral gezond 2021. 

Genieten begint bij BBQenzo.nl

? Al vanaf € 55,- gratis thuisbezorgd
? Compleet is ook echt compleet
? Wij regelen alles, zelfs de afwas!
? Vóór 12 uur besteld, morgen in huis