Scouting Mira Ceti schenkt levensmiddelen aan Eten over? Regio Bernheze
Scouting Mira Ceti schenkt levensmiddelen aan Eten over? Regio Bernheze

Scouting Mira Ceti schenkt levensmiddelen aan Eten over? Regio Bernheze

Algemeen

NISTELRODE - In deze vreemde coronatijd en met Kerstmis in het vooruitzicht wil Scouting Mira Ceti Nistelrode iets betekenen voor gezinnen uit Bernheze die het financieel moeilijk hebben. Omdat het niet mogelijk is elkaar als speltakken onderling te ontmoeten, wil Scouting Mira Ceti nu in de decembermaand op deze manier ook een stukje verbinding maken binnen de vereniging.
 
Scouting Mira Ceti heeft aan alle (jeugd)leden en vrijwilligers gevraagd of zij een houdbaar en ongeopend product mee naar de scouting willen brengen. Hier is heel veel gehoor aan gegeven en zo is er een mooi kerstboodschappenpakket voor de 30 minderbedeelde gezinnen uit de groep van Eten over? Regio Bernheze gemaakt. 
 
Het pakket, bestaande uit vier dozen met 120 producten, is zaterdagmiddag 12 december aangeboden aan Heidi van Lokven, de oprichtster van Eten over? Regio Bernheze. Zij beheert bij haar thuis ook het inzamelpunt in Nistelrode. Heidi gaat er voor zorgen dat de producten worden toegevoegd aan de te maken kerstpakketten. 

Scouting Mira Ceti wenst alle gezinnen veel plezier van de producten en hele fijne feestdagen.

Heb je nog vragen? Dan kun je allen tijde een mail sturen naar heidivanpinxteren@ziggo.nl of bellen met
06-18245098.