Kom maar op met die prik
Kom maar op met die prik

Kom maar op met die prik

Gemeente Bernheze

Ik geloof dat de wetenschap zich mondiaal een jaar lang op het zoeken en vinden van een goed vaccin heeft gestort, dat het gevonden en zorgvuldig getest is, en dat het nodig is. En kom maar op. Om mijn moeder een knuffel te geven, om weer eens te eten met mijn hele gezin of om in het oude normaal een verjaardag te vieren.

Ik geloof niet dat corona door George Soros de wereld in is geholpen ‘om onze vrijheid af te nemen’. Ik geloof sowieso niet in Baudet. Verder gun ik alle complotdenkers en de hardcore antivaxxers, die denken dat corona een verzinsel is van Bill Gates hun verzetje. Maar het verhaal dat we een chip krijgen ingespoten, dat ons DNA wordt aangepast met het prikje, dat het één groot opgezet plan is om de wereld uit te roeien of ons in een dwangbuis te krijgen, mag ik daar ook gewoon om lachen?

In complot­denk­krin­gen maakt dit mij een volgzaam schaap, een onwetende en een geïndoctri­neer­de, maar dat zij dan maar zo. Ik krijg de griepprik en ook daar geloof ik in. Ik weet niet wat er allemaal in koffie zit, maar ik ben nog steeds voor PSV. Ik weet niet wat er in de paracetamol zit, maar ik stem nog steeds D66. Als dat vaccin er is, dan wil ik het ook. En praat ik dan ineens Russisch of wil ik plots bij het CDA? Ach, misschien wil ik het dan toch onbewust een keer voor het zeggen hebben.

Mathieu Bosch, Raadslid D66