Afbeelding

Wat een jaar hebben we achter de rug!

Gemeentenieuws

Verheugden wij ons allemaal op leuke activiteiten en evenementen, gingen deze allemaal niet door en lopen we nu met mondkapjes op door vrijwel lege dorpskernen. Dat corona voor de tweede keer heeft toegeslagen had eigenlijk ook niet iedereen verwacht , maar het is de akelige realiteit.

Ons hart staat even stil bij al die (kleine) ondernemers die het vaak van de omzet in deze laatste maanden van het jaar moeten hebben. Eveneens de horeca die nu voor de tweede keer de dupe wordt en zware klappen krijgt. Maar vooral ook naar hen die eenzaam zijn of getroffen zijn door het corona-virus, familie of vrienden verloren hebben en nu vol verdriet de kerstdagen in moesten. Laten we ons zoveel mogelijk bekommeren om onze medemens en proberen er te zijn voor hen die ons nodig hebben.

50Plus heeft zich herpakt en met de nieuwe lijsttrekker Liane den Haan, die zich al overal in het land maar zich ook in de media sterk profileert, gaan we vol vertrouwen de Tweede Kamerverkiezingen van maart in. Voor Brabant staan we met twee kandidaten bij de eerste tien en zelf sta ik op plek 20 op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Met voldoende steun geeft 50Plus hoop voor de toekomst want aan de reparatie van ons pensioen en een betere AOW zal in een volgende kabinetsperiode toch eindelijk hard gewerkt moeten worden.

Team 50Plus Bernheze wenst u vooral een gezond nieuw jaar.
Henk Vermeulen, Henny van der Wal, Jan van der Biezen, Maayke Wooning en Hans Bongers.

Afbeelding