Waan logo
Waan logo

Terugblik op 2020

Activiteit

BERNHEZE - Woensdag 30 december is de zesde editie van de Bernhezer talkshow. Opnieuw om 20.00 uur vanuit Lunenburg in Loosbroek. Eén tafel, spraakmakende gasten, afstand en een goed gesprek dat rechtstreeks wordt gestreamd. 

De Waan is een programma met oog voor kunst, sport, humor, wetenschap en troost. We kijken samen terug op een ongekend jaar. Gasten uit Bernheze zijn onder andere: Burgemeester Marieke Moorman, Evie van der Heijden die vier stoelen liet draaien bij de Voice of Holland, onderwijsdeskundige Marcel van Herpen vertelt over de zorgen voor kinderen en scholen, gynaecoloog Jos Vollebergh verhaalt over het belang van vaccinatie, de overwegingen en de dilemma’s, maar ook of gebruikelijke zorg het onderspit delft in tijden van corona. Uitvaartzorgondernemer Albert Claassen vertelt over werken in de wereld van afscheid nemen. Lobke Loonen is deze week verkozen tot een van de grootste voetbaltalenten van Nederland. Een verhaal over succes en hard werken. Columnist Marko Konings zal op geheel eigen wijze terugkijken op 2020.

Conform de waan de van dag wordt er nog een gast toegevoegd.

De Waan is een gezamenlijke productie van De Bernhezer Kunstkring (BKK) en Lunenburg. Een herkenbaar programma waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen. Elke editie zingt een lokaal talent het lied ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy. Dit keer is dat de vermaarde Heesche zanger Arno Pattiwael voormalig frontman van Silly Putty, samen met Marike Tijse en Petya van Vliet. De uitzending is live te volgen via de Facebookpagina van de Bernhezer Kunstkring en via de website www.debkk.nl. Like de pagina en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws! meer info via info@debkk.nl