FOR Mineur
FOR Mineur

FOR Mineur:Niet in de Pas, maar op de buis

Activiteit

HEESCH – Vrijdag 1 januari kijken de heren van FOR Mineur traditiegetrouw weer terug op het voorbije jaar. Wat gebeurde bij ons in de buurt en wat was er in de wereld nog meer te doen? Hét onderwerp van 2020 zal u niet ontgaan zijn: corona. Dit nare virus treft ons allemaal. Vanwege de coronamaatregelen is het nieuwjaarsoptreden dit keer niet te zien in de Pas, maar via een TV-uitzending op  regionale zender Dtv. Wel op het vertrouwde tijdstip: 1 januari om 13.00 uur. En natuurlijk worden ook weer de Hisse Misser en Hisse Plusser uitgereikt! 

Het coronavirus, ingezakte daken in wijk De Hoef, cultureel centrum De Pas, hoogbouw in De Erven. Het is slechts een greep uit de onderwerpen die allemaal aan bod komen tijdens de nieuwjaars-uitzending van het Heesche cabaret-gezelschap. Dit jaar alweer voor de 48e keer! 

“Niet in de Pas, maar op de buis
Corona speelt ons parten
Als FOR willen we zeker nu
Het jaar, weer goed gaan starten”

Ben je ook benieuwd naar het nieuwjaarsoptreden van FOR? Zorg dan dat je op 1 januari om 13.00 uur afstemt op Dtv (Ziggo kanaal 41/ KPN kanaal 1339 / Trined kanaal 510). Of kijk via de livestream op www.d-tv.nl. Graag zien wij jou weer in levende lijve op 1 januari 2022 in CC de Pas.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 6 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 9 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 9 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze