Afbeelding

SP: Een goed, gezond en sociaal 2021

Gemeentenieuws

Het oude jaar 2020 loopt ten einde. Bernheze kijkt terug op een bewogen jaar. De Coronacrisis, die in maart begon, liet diepe sporen na. Verdriet bij veel inwoners om hun dierbaren die overleden zijn. Bedrijven die stil kwamen te liggen. Veel beperkingen in het (sociale) leven. Kortom alle mensen kijken uit naar het einde van de crisis. Een jaar 2021 waarin iedereen terug kan naar normaal. 

In 2021
Als 2020 er bijna op zit, komt 2021 eraan. De wetenschap heeft hard gewerkt aan een goed vaccin tegen het coronavirus. Net als bijvoorbeeld bij polio en de pokken kan, door een goed vaccin, het coronavirus uitgebannen worden. Laat a.u.b. niemand aandacht geven aan die anti-vaccinering schreeuwers. Ze weten niet waar ze over praten! Onze medische wetenschap is van een hoog niveau. Een vaccin wordt pas ingezet als het gewoon veilig is. Luister niet naar zgn. antivaxxers, die er geen verstand van kunnen hebben. Laat u bij twijfel informeren door uw huisarts. Die kan de vertrouwde zorg, uitleg en aandacht geven. 

Fijne Kerst en goed Nieuwjaar 2021
Het jaar 2020 loopt ten einde. Op naar 2021. De SP Bernheze wenst alle inwoners van Bernheze fijne Kerstdagen, en een sociaal, goed en gezond 2021 voor iedereen. Maak er, samen met de SP, een mooi jaar van. Zonder corona! De SP blijft in 2021 100% klaarstaan voor de inwoners van Bernheze. Op de SP kan iedereen rekenen. Oud en jong. 

Jan Raaimakers, voorzitter SP Bernheze