Rooi Tesneuzik
Rooi Tesneuzik

Toch Rooie Tesneuzik in 2021

Activiteit

HEESCH - Pronkzitting de Rooie Tesneuzik heeft creatief nagedacht en daarbij is een idee ontstaan om mensen toch te laten genieten van grappige en leuke momenten uit het rijke verleden onder de noemer ‘Efkes trugkijke’. Normaal gesproken worden in Heesch jaarlijks 5 pronkzittingsavonden georganiseerd. Op de eerste 4 avonden van 2021: 8, 9, 14 en 15 januari wordt om 20.00 uur via de website www.rooietesneuzik.nl op elke avond een (ander/verschillend) filmpje aangeboden van ca. 30 minuten. In zo’n filmpje worden de hoogtepunten uit een aantal optredens van de laatste 11 jaar aan elkaar gemonteerd, waardoor op deze 4 avonden een grote diversiteit van hilarische fragmenten te zien is. Deze 4 avonden dienen als opwarmer voor de knaller op zaterdag 16 januari. Op deze avond worden de 10 beste stukskes uit de afgelopen 11 jaar volledig getoond. Deze avond start eveneens om 20.00 uur. Deze stukskes worden ingeleid door onze artiesten, die hiervoor nu flink aan het repeteren zijn om de filmpjes op een ludieke manier aan te kondigen. Alles wordt vooraf corona-proof opgenomen, zodat we hierbij geen risico lopen.

Het publiek wordt uitgenodigd om vooraf te raden welke beste optredens op zaterdag 16 januari gaan worden getoond. Deze top 10 is samengesteld uit een stemronde door alle leden van De Rooie Tesneuzik. Hiervoor vind je op de website www.rooietesneuzik.nl een link. Middels deze link kom je in visitor control en zie je een overzicht van alle stukskes. Deze worden gelardeerd met foto’s, zodat het enigszins herkenbaar wordt. Op de website kun je vanaf 20 december 10 optredens raden en insturen. Degene die de meeste stukjes goed heeft geraden, dus waarvan de meeste filmpjes worden uitgezonden op 16 januari, verdient 2 kaartjes naar keuze voor de Rooie Tesneuzik 2022. Het raden van de stukjes kan vanaf 20 december t/m 13 januari. Dan sluit deze mogelijkheid en zal de link voor het raden worden verwijderd.

Vooraf aan de avonden in januari, zullen we in december promotiefilmpjes verspreiden waarin we duidelijk maken dat het zeker de moeite waard gaat worden om af te stemmen op de Rooie Tesneuzik website in januari 2021.

Hopelijk bieden we de mensen in Heesch en omgeving enkele leuke, grappige uurtjes die we met z’n allen goed kunnen gebruiken. In deze lastige coronatijd is het ook weleens lekker om weer eens een keer heerlijk te lachen. We wensen iedereen veel gezondheid toe en zeker ook veel plezier tijdens het kijken van de aangeboden filmpjes.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze