Kinderopvang De Benjamin is volop in ontwikkeling
Kinderopvang De Benjamin is volop in ontwikkeling

Kinderopvang De Benjamin is volop in ontwikkeling

Gemeentenieuws

NISTELRODE - Naast de start van een nieuwe dagopvanggroep gaan zij vanaf januari ook Peuteropvang verzorgen in Nistelrode.

Nieuwe dagopvanggroep
De Benjamin gaat per 16 november een nieuwe dagopvanggroep openen binnen de KanZ. Deze groep zal ruimte geven aan een groep kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Dit geeft De Benjamin weer voldoende mogelijkheden om kinderen direct te kunnen plaatsen waardoor er geen sprake meer is van een wachtlijst.

Peuteropvang
Vanaf 1 januari gaat De Benjamin ook een peutergroep starten. Bij De Benjamin is het aanbod van de peuteropvang straks gelijk aan dat van de dagopvang. Het voorschoolse aanbod heeft op zowel de dagopvang als bij de peuteropvang een goed geborgen plek! Bij De Benjamin staat de sociale ontwikkeling voorop, dit zal ook bij de peuteropvang centraal staan. Helemaal volgens de visie van De Benjamin ‘Niet alleen op de wereld!’ 'Samen is veel leuker dan alleen'!

Buiten bij De Benjamin
De tuinen bij De Benjamin zijn belangrijke plekken om heerlijk buiten te kunnen spelen en op ontdekking te kunnen gaan! Dit kan bij De Benjamin volop op beide locaties, de KanZ en de Kubiek. Zowel de kinderen van de dagopvang als de kinderen van de BSO spelen dagelijks met veel plezier veel buiten. 

De vernieuwde buitenruimte zorgt ervoor dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. In de zandbak, bij de modderkeuken, op het fietscircuit, op het multi-sportveld, op de klimrekken, in de belevingstuin, kortom er is veel variatie om kinderen optimaal te laten genieten van het op ontdekkingstocht gaan in de buitenlucht! De kinderboerderij ‘de Nissebisjes’ grenst aan de tuinen van De Benjamin en wordt dan ook volop bezocht door alle kinderen van De Benjamin.

Binnenkort kunnen de kinderen ook gebruik gaan maken van een écht klim- en evenwichtsparcours, een grote groeps’nest’schommel en duikelrekken in de tuin van BSO, locatie de KanZ.

Nu de tuinen bijna zo goed als klaar zijn voor de komende jaren weer veel speelplezier, is er ook ruimte gekomen om het buiten slapen een fijne plek te kunnen geven. Met zes buitenbedjes kunnen de kinderen tijdens hun slaapje optimaal genieten van de frisse buitenlucht!

Al 19 jaar in het hart van Nistelrode!
Kinderopvang De Benjamin is al 19 jaar een begrip in het hart van Nistelrode! De Benjamin blijft in ontwikkeling en staat midden in de samenleving van Nistelrode. Er wordt dan ook steeds weer gezocht naar de verbinding met de omgeving. Denk hierbij aan samenwerking met school, Laarstede, Dichterbij, de Eijnderic, de bibliotheek, maar ook met sportverenigingen. Dit geeft mooie ontmoetingen en zet iedereen in zijn kracht!

Kinderopvang De Benjamin is dan ook TROTS op wat zij in al die jaren SAMEN met het hele team hebben weten te bereiken! SAMEN sterk! SAMEN is veel leuker dan alleen! 

Maxend 6
5388 GL Nistelrode
info@debenjamin.com
www.debenjamin.com