Bestel nu bij BBQenzo en ontvang een gratis flesje wijn
Bestel nu bij BBQenzo en ontvang een gratis flesje wijn

Bestel nu bij BBQenzo en ontvang een gratis flesje wijn

Gemeentenieuws

NISTELRODE - De feestdagen zijn het moment om zorgeloos te genieten van een hapje en een drankje met je familie of gezin. Wij hebben een veelzijdig menu samengesteld met verschillende mogelijkheden. Een winterbarbecue, gourmetten, pizzarette of een maaltijdvullende tapas. Stuk voor stuk compleet geleverd met verse producten. 

Plaats vóór 12 november een bestelling voor de feestdagen en ontvang een gratis flesje wijn bij de bestelling! Voer bij het opmerkingenveld: RODE WIJN in bij het bestelproces. 

Plaats je bestelling op www.bbqenzo.nl of neem contact op met een van de vestigingen. Wij wensen je alvast warme, smaakvolle en bovendien gezonde feestdagen toe! 

Onze nieuwe winterfolder is uit! Boorevol heerlijke pakketten om thuis van te genieten! Stuk voor stuk compleet geleverd met alles wat je nodig hebt. Zelfs de afwas word voor je gedaan! Benieuwd naar wat wij te bieden hebben deze winter? Neem een kijkje in onze winterfolder! 

Verras je medewerkers met iets lekkers van BBQenzo! Dit jaar loopt alles anders dan normaal. Het ziet er naar uit dat ook de jaarlijkse kerstborrels dit jaar geannuleerd worden. Hoe ga je dan je team van medewerkers bedanken voor de inzet van afgelopen jaar? Wij hebben een aantal suggesties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod

Sinterklaas komt volgende week in het land en met pakjesavond is het natuurlijk extra gezellig om te gourmetten of te genieten van een pizzarette avondje. Leuk en lekker voor zowel jong als oud. Dat is pas zorgeloos genieten! Grijp niet mis en reserveer alvast voor pakjesavond.

 

 Genieten begint bij BBQenzo.nl

? Al vanaf € 55,- gratis thuisbezorgd

? Compleet is ook echt compleet

? Wij regelen alles, zelfs de afwas!

? Vóór 12 uur besteld, morgen in huis

BBQenzo.nl
De Wan 1a
5388 HJ Nistelrode
www.bbqenzo.nl 

 
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze