Liveshow met Sinterklaas vanuit Heesch
Liveshow met Sinterklaas vanuit Heesch

Liveshow met Sinterklaas vanuit Heesch

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Vanwege de huidige coronamaatregelen is er dit jaar helaas geen traditionele sinterklaasintocht door de straten van Heesch. Ook het grote Sinterklaasfeest in CC De Pas kan geen doorgang vinden. Dat is ontzettend jammer.

Maar op zondag 15 november geven we Sinterklaas toch een warm welkom in ons mooie dorp! In een interactieve show gaan we er samen met alle kinderen, papa’s en mama’s, verzorgers en opa’s en oma’s een mooi Sinterklaasfeestje van maken. Helemaal coronaproof en veilig voor iedereen! We starten om 13.00 uur met een livestream op de website van Sinterklaas Intocht Heesch (www.intochtheesch.nl). Met leuke filmpjes, quizvragen en opdrachtjes en via Instagram kun je ook je eigen foto’s insturen (#intochtheesch). Wie weet zien we jouw foto op het scherm!

Meer informatie over de liveshow vind je op www.intochtheesch.nl. Kijk voor het laatste nieuws ook op Facebook en Instagram.

Tijdens de show maakt Sinterklaas ook de winnaars van de kleurwedstrijd bekend. De kleurplaten worden zo snel mogelijk verspreid op de basisscholen en opvang in Heesch. Heb je de kleurplaat niet ontvangen en wil je graag meedoen? Dan kun je deze downloaden op www.intochtheesch.nl. Je kunt de kleurplaten tot en met vrijdag 13 november inleveren in de speciale Sinterklaasbrievenbus bij Jumbo Wiegmans Heesch. Veel succes!

 

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze