Becoss sponsor voor M8E1 van MHCH
Becoss sponsor voor M8E1 van MHCH

Becoss sponsor voor M8E1 van MHCH

Heesch

HEESCH - De meiden van M8E1 van hockeyclub MHCH willen graag hun sponsor Becoss bedanken voor hun nieuwe outfit. Sinds de seizoensaanvang spelen zij met shirts voorzien van het logo van het werving-, selectie- en uitzendbureau. Daarnaast hebben zij ook een prachtig trainingspak en rugzak ontvangen. Zelfs de coaches (niet op de foto) zijn niet vergeten met een (bij)passende polo! De M8E1 is een leergierig, gemotiveerd team dat het iedere week weer leuk vindt om met elkaar te spelen en de tegenstander te verslaan! 

Becoss, gevestigd aan de Cereslaan in Heesch, is een onafhankelijk werving- en selectiebureau dat door de inzet van nieuwe media een waardevolle aanvulling levert op het werving- en selectieproces. Door dicht bij haar roots te blijven, werven en selecteren zij menselijk kapitaal op een menselijke manier! Dat is precies het geen waar de arbeidsmarkt van nu en van de toekomst behoefte aan. 

Wanneer de externe competitie weer van start gaat, kan de M8E1 wederom geheel in stijl op het veld verschijnen en zullen zij er alles aan doen om er een sportief, succesvol seizoen van te maken. Tot dat moment spelen ze, vanwege de coronabeperkingen, uitsluitend partijtjes tegen andere jeugdteams van MHCH.