Dorcas voedselactie in een ander jasje
Dorcas voedselactie in een ander jasje

Dorcas voedselactie in een ander jasje

Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Zoals je wellicht weet wordt elk jaar begin november door Dorcas een voedselactie gehouden in de Coop supermarkt te Heeswijk-Dinther. Hierbij zamelen ze levensmiddelen en andere essentiële artikelen in die zijn bestemd voor de allerarmsten. Dit gebeurt dan door een of meer artikelen te kopen die je daarna afgeeft aan een van de vrijwilligers van Dorcas. Dit wordt dan verpakt in stevige dozen, waarna het op transport gaat naar onder andere Oost-Europa, Beiroet en Afrika. 

Dit jaar echter kan de actie niet gehouden worden op de manier die ze gewend zijn, in verband met het heersende coronavirus. Om zij die het hard nodig hebben niet in de steek te laten de komende feestdagen, vragen zij jou een bedrag te doneren. Zie www.dorcas.nl/doneren 

Mocht je niet beschikken over internet dan kun je jouw bijdrage ook storten op bankrekening NL04RABO0106250000 ten name van Dorcas. 

Namens Dorcas heel veel dank!

Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 minuten geleden 50 jarig-jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur en gratis te bezoeken voor Nisseroise inwoners: het..
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 3 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Blog 3 uur geleden Onbetaald verlof en sabbatical
De complete Bronsschat is een van de topstukken van de afdeling Nederland in de Romeinse
tijd in het Rijksmuseum van Oudheden.
Kunst & Cultuur gisteren Bronsschat van Nistelrode na 20 jaar terug!