Mees Kees in de wolken
Mees Kees in de wolken

Mees Kees in de wolken

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Ook deze vakantie draait er bij Nesterlé weer een leuke familiefilm. Op donderdag 22 oktober is de film MEES KEES IN DE WOLKEN te zien op het witte doek.

Dat Mees Kees in de Wolken is, dat wist je aan het eind van de vorige film eigenlijk als. Hij heeft eindelijk verkering met Marie Louis. Maar nu zet haar cadeautje de boel op zijn kop. Terwijl er op school ook van alles speelt…..

Kees blijft de leukste meester ooit!
Kees krijgt voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau, maar hij heeft vreselijke hoogtevrees! Dat durft hij Marie Louise alleen niet te vertellen. Dus verzint hij steeds smoesjes om onder de tocht uit te komen. Zoals dat-ie druk is met de voorbereidingen voor het schoolfeest. De school bestaat namelijk vijftig jaar en Dreus wil dat groots vieren met een heus bal. Tobias wil graag met Hasna naar het feest. En zij ook met hem. Alleen zijn ze te verlegen om elkaar te vragen. Sep wil Tobias wel helpen, maar eigenlijk is hij te druk met het uitvinden wat Dreus nu als verrassing in petto heeft. Want wat spookt ze toch allemaal uit in dat afgesloten lokaal?

Filmmiddag bij Nesterlé | 22 oktober | aanvang 15.00 uur | toegang 2,50 euro (incl ranja voor kids) | Tickets verkrijgbaar aan de kassa vanaf 14.30 uur.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze