Eerste Heesche Goede Doelen Week: extra inlever-mogelijkheid
Eerste Heesche Goede Doelen Week: extra inlever-mogelijkheid

Eerste Heesche Goede Doelen Week: extra inlever-mogelijkheid

Heesch

HEESCH - Vorige week hebben al veel inwoners ruimhartig een bijdrage gedaan aan de eerste Goede Doelen Week in Heesch. De tussenstand staat op circa € 5.000 (online donaties) en 400 enveloppen, die deze week geopend worden. Het wordt spannend wat het eindbedrag zal worden. Hartelijk dank aan alle bewoners, vrijwilligers en sponsoren. 

Nog geen gelegenheid gehad om te doneren?
Vorige week werkte het weer niet echt mee, het regende flink. Daarom kun je deze week ook nog jouw envelop inleveren. Dat kan bij de Rabobank aan de Schoonstraat op donderdag en vrijdag (15 & 16 oktober) tijdens de openingstijden. Er liggen ook extra enveloppen klaar. Digitaal doneren is natuurlijk ook nog mogelijk. 

Het is dit jaar voor het eerst dat 16 goede doelen niet apart maar gezamenlijk een inzamelingsactie in Heesch houden. Bij ruim 6000 voordeuren is aan een envelop bezorgd, waarop inwoners kunnen aangeven hoeveel zij willen schenken aan welk goed doel. Ook online doneren is mogelijk en daarvan is al veel gebruik gemaakt. De komende jaren willen we zeker doorgaan met deze mogelijkheid. Maar de huis-aan-huiscollecte kunnen we toch niet missen. Dus volgend jaar komen we ook weer langs om ook de brieven op te halen. 

Deze week is dus de laatste mogelijkheid om te doneren. Gebruik deze extra mogelijkheid om de fondsen een hart onder de riem te steken. Zij kunnen jouw steun goed gebruiken.

Meer info: www.goededoelenweekheesch.nl.