Avesteyn blijft ongeslagen

Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Na de overwinning op DSV vorige week mocht het eerste elftal van Avesteyn in eigen dorp aantreden tegen de heren van RKGSV uit Gerwen. Avesteyn begon scherp aan de wedstrijd en dat leidde dan ook meteen tot een doelpunt van Stan De Laat na goed werk van Tjeu Adank. Daarna werd de wedstrijd rommeliger en voetbalde RKGSV zich af en toe knap onder de druk van Avesteyn uit. Toch is Avesteyn hierdoor niet echt in gevaar gekomen. Rond de 40e minuut kwam Dries Heerkens goed door over de linkerflank en gaf vervolgens een voorzet die belandde bij Rens Van Vught op de rand van de 16. Rens kreeg de tijd om deze aan te nemen en de bal vervolgens via de keeper de goal in te werken. Zo kwam Avesteyn dus vlak voor rust op een comfortabele 2-0 voorsprong.

De tweede helft begon fel maar langzamerhand kwam er steeds meer ruimte op het veld. Toch gaf Avesteyn niet veel weg aangezien RKGSV eigenlijk geen gevaarlijke kansen kreeg. Zelf creëerde de thuisploeg nog wel genoeg mogelijkheden om de derde er in te prikken, maar deze bleef helaas uit. Eindstand: 2-0.