Heeswijk blijft op nul na 3-2 nederlaag tegen svsss

Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op een verdiende 1-0 voorsprong. Ondanks dat Heeswijk een hoop spelers mistte door schorsingen en blessures was het de bovenliggende partij. De eerste kans was meteen een grote. De gemiste kans voor open goal, waarbij spits van Dijke een voorzet bij de tweede paal goed terug kopte en Max Sluiter de bal met het hoofd tegen de onderkant van de lat mikte leidde nog niet tot de openingstreffer. Echter niet veel later was het Terry van Steenbergen die na een goede actie een op een naar binnen kwam en met een goed schot de keeper verschalkte. Tien minuten later was het weer Heeswijk met een kans. Max sluiter met een bijna identieke actie als bij de 1-0, alleen deze keer had de keeper wel een antwoord op zijn inzet. Svsss kwam terug in de wedstrijd na een voorzet vanaf links die spits en aanvoerder onberispelijk binnen schoot. Hij nam de bal ineens uit de lucht en keeper Sebastiaan de schouwer moest het antwoord helaas schuldig blijven.

Snel in de tweede helft werd het 1-2 voor de gasten na een fout in de verdediging van Heeswijk. Na een mispeer in eigen zestien viel de bal voor de voeten van een tegenstander die de bal achter de goalie werkte. De tweede helft was voor de gastheren, echter vergaten ze uit te lopen door de kansen die ze kregen niet af te maken. Het bleef bij de 1-3 na een goede actie linksom waarbij de voorzet simpel binnen kon worden gelopen. Ondanks dat de thuisploeg niet veel kansen creëerden kwamen ze nog wel op 2-3 door een goal van goed ingevallen Jordy van Houtum. Een verlengde voorzet viel achter de tweede paal waar hij heel bekeken de bal over de keeper heen kopte.

Het mocht niet baten want dezelfde stand stond op het bord na 90 minuten, waardoor de mannen van trainer Sijbers weer met legen handen staan. Volgende week weer een nieuwe kans.