SIS schoonmaak sterk in eerste thuiswedstrijd
SIS schoonmaak sterk in eerste thuiswedstrijd

SIS schoonmaak sterk in eerste thuiswedstrijd

Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Afgelopen zondag werd in de eredivisie driebanden de eerste thuiswedstrijd van SIS schoonmaak afgewerkt. Het speelde tegen de nr 2, Dekker keukens uit Hoeven. De einduitslag werd uiteindelijk 7-1 in het voordeel van de thuisclub. 

Nieuwe locatie
Aan de Neringstraat wet 1 in Uden is de afgelopen maanden hard gewerkt om een vernieuwd biljartcentrum uit de grond te stampen. We kunnen zeggen dat dit aardig is gelukt. Met een oase van licht, geluid en beeld werd de show gestart en nadat de biljartverlichting was aangegaan konden de wedstrijden beginnen.

Martien van de Spoel speelde tegen John Thijssens, de altijd meelevende en op zichzelf mopperende speler van de bezoekers, Martien wist op het juiste moment een serie te produceren en liep gelijkmatig in een voor hem goede wedstrijd uit naar de winst 40-33 in 32 beurten.

Eddy Merckx begon sterk aan de wedstrijd maar kreeg ook een terugslag. In een gelijkopgaande strijd tegen Gerwin Valentijn werden de punten op het eind dan ook gedeeld 40-40.

Raymund Swertz begon ook sterk aan de wedstrijd en had na tien beurten 19 caramboles staan. De tegenstander nog maar vijf. Swertz viel stil en gaf tegenstander Blauwblomme de kans om terug te komen. De laatste 5 beurten van Swertz waren weer sterk en wist zodoende zijn wedstrijd te winnen 40-33.

Dick Jaspers, de nr 1 van de wereld, speelde voor SIS de wedstrijd tegen Ad Koorevaar. Ad produceerde in zes beurten maar liefst 28 caramboles, Dick stond toen op tien.

Na de pauze maakte Ad in tien beurten slechts een carambole. Dat werd meedogenloos afgestraft door Dick Jaspers en met 40-34 was de winst binnen.

Zondag speelt SIS tegen het alom bekende Den Haag, wat de afgelopen drie jaar het thuishome was van SIS. Gezonde rivaliteit staat garant voor een mooie wedstrijd.