Vorstenbossche Boys 1 – FC de Rakt 1

Sport

VORSTENBOSCH - Na een overtuigende overwinning op Ulysses vorige week, trapte Vorstenbossche Boys haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen af tegen FC de Rakt. Vorstenbosch had het overwicht, maar ging in het 16 meter gebied van de Rakt slordig om met de mogelijkheden. De verdediging van Vorstenbosch stond als een huis, maar door het te lage tempo kon er in de diepte steeds minder gecreëerd worden. De Rakt probeerde bij slordig balverlies van Vorstenbosch meteen met lange ballen voor gevaar te zorgen, maar kon ook niets creëren.

In de tweede helft gooide Vorstenbosch het tempo iets omhoog waardoor er meer voetbal in het spel begon te komen. Een kopbal op de lat in de 60e minuut was het enige echte gevaarlijke moment van de bezoekers. Vorstenbosch probeerde in de laatste 10 minuten voor meer gevaar te zorgen rondom het doel van FC de Rakt, en had de mogelijkheid om alsnog met een 1-0 overwinning aan de haal te gaan, maar het was er de wedstrijd niet naar. Dit met een terechte 0-0 einduitslag als gevolg. Uit tegen NLC’03 volgende week zullen de Boys uit Vorstenbosch wat feller uit de startblokken moeten komen.