Korloo 1 - Nijnsel 1

Loosbroek

LOOSBROEK - Op zondag 20 september stond de wedstrijd Korloo 1 - Nijnsel 1 op het programma. Vanuit vorig jaar weten we dat de teams aan elkaar gewaagd zijn. Na een goede voorbereiding stonden de meiden met veel goede energie op het veld.

De wedstrijd begon fel en na enkele minuten stond er al een voorsprong van 2-0 op het scorebord.

Vervolgens wist ook Nijnsel de korf te vinden via een aantal afstandschoten. Echter was het niet voldoende om dichterbij te komen omdat Korloo de voorsprong bleef behouden. Na een mooi doelpunt van de speelster van de A-jeugd werd de eerste helft afgerond en gingen de ploegen met een stand van 7-4 in het voordeel van Korloo de rust in.

Ondanks het warme weer had Korloo nog voldoende motivatie om fel te starten met de tweede helft. De tweede helft werd dan ook geopend door het verzilveren van een strafworp. Het verschil tussen de 2 teams liep uit met 5 doelpunten. Met deze wedstrijd heeft Korloo na het verlies van vorige week de draad weer op kunnen pakken.

Uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een stand van 14-9 in het voordeel van Korloo.

Volgende week speelt Korloo een uitwedstrijd tegen DES in Vierlingsbeek.

Hoi, ik ben Maud Jorna en speel sinds dit seizoen in de D1. Zondag was ik Pupil van de Week en mocht ik kijken bij het eerste. Ik mocht een doorloopbal nemen (wat is die paal hoog!!!) en de score bijhouden. Ze deden het super en wonnen met 14-9 van Nijnsel. Het was echt leuk!