Geen carnavalsactiviteiten CS de Wevers
Geen carnavalsactiviteiten CS de Wevers

Geen carnavalsactiviteiten CS de Wevers

Sport

NISTELRODE - Carnavalsstichting De Wevers heeft het moeilijke besluit genomen om alle activiteiten die zij organiseren ten behoeve van het openbaar carnaval in Nistelrode voor seizoen 2020-2021 te annuleren. Dit betekent dus dat er komend seizoen ook geen nieuwe Prins gekozen zal worden en er geen Weverszittingen zullen zijn. 

De vele activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd door CS De Wevers, brengen de nodige voorbereidingen en contractuele afspraken met zich mee. Door de onzekere situatie rondom Covid-19 in Nederland met de daarbij horende maatregelen, vindt CS De Wevers het niet verantwoord om activiteiten te gaan ontplooien. 

De activiteiten voor de jeugdige Wevers en Weverinnekes zullen, zover als mogelijk, wel doorgaan en zal er een aangepaste editie van de Weverskrant worden uitgebracht. 

We hopen op begrip van alle Wevers en Weverinnekes voor dit onvermijdelijke besluit en dat we volgend seizoen, tijdens ons 55-jarig jubileum, het carnavalsfeest weer groots kunnen vieren. 

 

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 5 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze