Korloo is te sterk voor Lottum

Loosbroek

LOOSBROEK - De eerste officiële wedstrijd van de buitencompetitie stond zondag 6 september op het programma van Korloo 1. Op de oefenwedstrijd na was dit erg lang geleden en dus ook weer een beetje inkomen. Lottum 1 was de tegenstander van het eerste duel van het seizoen. Korloo opende de score waar Lottum snel een antwoord op had. Het liep nog wat moeizaam aan beide kanten. Ballen werden niet goed geplaatst en aanvallen ging nog niet zoals er van te voren gehoopt was. Het stond er daarentegen verdedigend beter voor. Na een sterk tweede kwartier van de eerste helft, ging Korloo de rust in met 5-1. Prima score maar niet geheel tevreden.  Helaas ging de tweede helft weer wat moeizamer. Het was een saaie helft, er gebeurde niet veel spannends. De wedstrijd eindigde dan ook in een 8-3. De punten zijn in Loosbroek gebleven.

Komende week gaat Korloo weer hard trainen voor de wedstrijd van zondag 13 september. Korloo 1 neemt het dan op tegen Vessem/Winty 1 om 11.20 uur in  Vessem.

Deze week was Yara Pupil van de Week. Best even spannend hoor: met publiek het veld oplopen en ook nog eens een doorloopbal proberen te scoren in een korf 0,5 meter hoger dan gewend. Maar de zenuwen verdwenen al snel toen we zo leuk ontvangen werden en Yara mee mocht inspelen. Helaas niet gescoord met de doorloopbal, maar wel een leuke oorkonde en mooie bal met handtekeningen van de teamleden gekregen, maakt veel goed. Het was heerlijk weer voor deze eerste wedstrijd na de zomer en de Korloo meiden stonden lekker te spelen. Yara mocht de stand bijhouden en dat is extra leuk als jouw team met 8-3 wint. In de rust mocht ze nog even bij de teambespreking zitten, kijken of daar nog goede tips gegeven worden waar Yara wat aan heeft. En als afsluiter op de foto met het hele team. Gefeliciteerd Korloo! Was een leuke middag!