Contact in Coronatijd voor bewoners Heelwijk, Emmaus en Kortenhof
Contact in Coronatijd voor bewoners Heelwijk, Emmaus en Kortenhof

Contact in Coronatijd voor bewoners Heelwijk, Emmaus en Kortenhof

Heesch

HEESCH - SocialApp is niet alleen bedoeld voor bewoners van Heelwijk, Emmaus en Kortenhof, maar juist ook voor de kinderen en kleinkinderen! Zij kunnen helpen als opa/oma zelf geen tablet heeft, deze flexibele ‘mantelzorgers’ kunnen zich in de app registreren als ‘bewoner’, zodat zij namens opa/oma een vraag kunnen stellen. Tijdens de Coronacrisis is het een ideaal communicatiemiddel gebleken. Zo wordt men direct geïnformeerd over activiteiten en maatregelen die getroffen worden: Zoals een muzikant op het plein, Jeu des boules avond, etc.

Terwijl fysiek contact zo veel mogelijk gemeden moet worden is digitaal contact een uitkomst om elkaar te informeren en te helpen.Vanaf nu zal vaker informatie over activiteiten rond Heelwijk via SocialApp gedeeld worden. Wil je ook SocialApp gaan gebruiken? Neem dan contact op met Desiree Romme (info@ipgbernheze.nl) , zij helpt je graag op weg. Een handleiding is reeds bij alle bewoners van Heelwijk, Emmaus en Kortenhof op de bus gedaan, en ze liggen bij de receptie van Heelwijk.

Tevens is er elke dinsdagmiddag 14.30 uur een inloopspreekuur voor vragen over computer, tablets en telefoon in Heelwijk. De exacte locatie wordt vermeld in de hal. Mart Jenneskens zit dan klaar om je te helpen.

Win een scrapkaart!
Een scrapkaart is een tegoedkaart van € 10,- of € 25,- en is te besteden aan activiteiten, het winkeltje, koffie of een etentje in het restaurant van Heelwijk. Vanaf september is elke week een tegoedkaart van € 10,- te winnen via de SocialApp. Hoe? Wekelijks zal er een vraag gesteld worden over Heelwijk. De quizvraag kan beantwoord worden via deze app. Onder de goede antwoorden wordt de kaart verloot. Deze winactie is alleen voor bewoners van Heelwijk, Emmaus en Kortenhof en haar directe omgeving.