De bal rolt weer bij WHV
De bal rolt weer bij WHV

De bal rolt weer bij WHV

Loosbroek

LOOSBROEK - WHV speelde na 2 trainingen de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen 4e klasser RKKSV. De temperatuur liep tegen de 30 graden en dat was meteen een pittige openingswedstrijd na 5 maanden geen wedstrijd te hebben gespeeld. 

Zoals dat gaat tijdens de voorbereiding oogt het vaak wat rommelig door wisselende samenstellingen en het ontbreken van wedstrijdritme. De Loosbroekenaren kwamen goed uit de startblokken maar het was de thuisploeg die op voorsprong kwam. De behendige rechtsbuiten was 2 maal betrokken bij de goals voor de Kruisstraat waardoor de ruststand 2-0 stond. Het was zeker niet zo dat WHV geen kansen kreeg maar het had geen geluk in de afronding met Roel Lunenburg en Thomas Bosch. 

In de 2e helft veel wisselingen aan beide kanten en in de 60e minuut kwam de thuisploeg op 3-0 na een ongelukkig eigen doelpunt waar overigens anders de spits ook klaar stond om de bal eenvoudig binnen te tikken. WHV beet van zich af en kwam na een knappe aanval op 3-1. Kay van Erp legde breed op Marco Lunenburg die eenvoudig kon binnenwerken. Vlak daarna kreeg Van Erp de mogelijkheid op de aansluitingstreffer maar besloot om breed te leggen waar direct schieten een betere optie was geweest. De slotfase was er een met veel doelpunten, mede door de vermoeidheid bij beide ploegen. RKKSV liep uit naar 5-1 waar Roel Lunenburg in de slotfase nog de 5-2 tegen de touwen schoot, na een assist van Dennis Schouten.komende donderdag speelt WHV de 2e oefenwedstrijd thuis tegen MOSA'14. 

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze