Mieke Schram stopt met gymlessen voor senioren
Mieke Schram stopt met gymlessen voor senioren Foto: Hanny Arts

Mieke Schram stopt met gymlessen voor senioren

Nistelrode

NISTELRODE - Na bijna 25 jaar hebben we bij KBO Nistelrode afscheid genomen van beweegdocente Mieke Schram. En ondanks dat we haar meer vrije tijd gunnen zien we haar niet graag gaan. 

“Het was vooral in de beginjaren zoeken naar een goede beweegvorm”, zegt Mieke. Dat heeft ze aardig onder de knie gekregen, want onze leden vonden het heel fijn op deze manier. Mieke verzon regelmatig iets nieuws waardoor het altijd aantrekkelijk bleef om naar de les te komen. 

Helaas kwam Corona en was het zoeken naar een nieuwe lesvorm. In eerste instantie was dat buiten in het park op bankjes. Later konden ze weer naar binnen in de grote zaal van Nesterlé, maar dat geeft toch weinig voldoening. Meer een soort veredelde Nederland in beweging, waar overigens niets mis mee is. Vanwege deze nieuwe situatie en daarin weinig vooruitzichten en de persoonlijke situatie thuis heeft Mieke besloten om te stoppen.

We hebben op 30 juli afscheid van haar genomen met een attentie. Mieke bedankt voor alles en we wensen je nog een fijne tijd met je familie. We hopen, dat ONS welzijn een opvolger vindt voor jou, want bewegen is voor ouderen erg belangrijk om fit en vitaal te blijven. 

Bestuur KBO Nistelrode

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 31 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze