Jeugdclub- kampioenschap TC Telro
Jeugdclub- kampioenschap TC Telro

Jeugdclub- kampioenschap TC Telro

Nistelrode

NISTELRODE - Als jeugdcommissie van TC Telro zijn wij blij dat wij deze week voor onze jeugdleden hebben mogen organiseren. Zeker omdat het eerst niet zeker was of de clubkampioenschappen dit jaar door het coronavirus wel door mochten gaan. Met wat aanpassingen en gelukkig met publiek maar zonder onze lekkere hapjes, kijken wij terug op een gezellige sportieve week.

Mooi om te zien hoe de kleinste van categorie Rood, die nog maar net begonnen zijn, nu al mooie ballen slaan. Het plezier straalt ervan af en voor hun inzet ontvangen zij allemaal een beker tijdens de finaledag.

Bij categorie Oranje werd het al spannender. De partijen duren wat langer en er werd al echt gestreden om te winnen. Bij Categorie Groen was het dit jaar vooral een gezellige kleine groep kinderen die voor 99% uit meisjes bestond. Met wat gegiechel werd er zeker had gewerkt en waren er spannende wedstrijden.

Bij Geel, de oudste categorie waren de jongens in de meerderheid. Grote poules, spelen met en tegen je vrienden, maar het liefst wel winnen en met de titel Clubkampioen 2020 ervan door gaan. Spannende partijen, maar vooral elkaar ook veel gunnen. Het meedoen en sportiviteit is in deze week het allerbelangrijkst.

Je ziet de kinderen in deze week groeien in hun zelfstandigheid maar ook in hun tennisspel. Deze credits verdienen natuurlijk de kinderen zelf maar ook onze trainster Katja.
Vol trots werden de bekers in ontvangst genomen en kan iedereen gaan genieten van de vakantie. Alle wedstrijden die zijn gespeeld en uitslagen kun je vinden op
www. toernooi.nl - Clubkampioenschappen T.C. Telro Jeugd 2020
Uitslagen:

Geel Enkel t/m 17

  1. Wesley
  2. Sam

Geel Enkel t/m 14

  1. Mitch
  2. Tjeu
  3. Sil
  4. Giel

Geel Jongens Dubbel

  1. Mitch - Sierd
  2. Sil - Tjeu

Geel Gemengd Dubbel

  1. Bo - Giel
  2. Miek - Teun

Groen Enkel

  1. Miek
  2. Maud

Groen Dubbel

  1. Miek - Maud
  2. Noor - Hilke

Oranje Enkel 1:

  1. Sem
  2. Floris
  3. Willem
  4. Teun

Oranje Enkel 2:

  1. Antje
  2. Hilke

Oranje Dubbel:

  1. Sem - Willem
  2. Floris - Stijn
  3. Antje - Teun
  4. Mara - Diem

Rood: Deen, Marijn, Mels, Mats, Tess, Joris en Sep