Team Tanoshii / Conscius Sports in het nieuw
Team Tanoshii / Conscius Sports in het nieuw

Team Tanoshii / Conscius Sports in het nieuw

Nistelrode

NISTELRODE - Team Tanoshii / Conscius Sports is een initiatief van Budoschool Tanoshii en Conscius Sports om het judo voor iedereen toegankelijk te maken. Al een paar jaar word er iedere zondag ochtend gejudood in de dojo van Conscius Sports, met jongens en meisjes met een verstandelijke, visuele of lichamelijke beperking. Iedere twee jaar gaat een groot deel van deze judoka’s naar de Special Olympics om te strijden voor de ere plaatsen, maar helaas door de Corona pandemie kwam het evenement dit jaar te vervallen.

Zondag 12 juli werden alsnog de nieuwe trainingspakken, shirts en sporttassen uitgereikt die het team geschonken hebben gekregen van Van Tilburg Sports uit Nistelrode en Stichting Aktie 68 uit Maastricht. Vol trots en super blij werd de kleding aangetrokken door onze jongens en meisjes en met blije gezichten poseerde ze voor de foto. Team Tanoshii / Conscius Sports is super blij met deze gift, want deelname en begeleiding voor deze jongens en meisjes aan toernooien en evenementen vergt grote organisatie om het allemaal geregeld te krijgen.

De Special Olympics zijn verplaats naar juni 2021, waardoor we de komende tijd nog beter kunnen trainen en oefenen op de wedstrijden in de periode voor dit unieke evenement.

We willen dan ook alle sponsoren bedanken voor hun inzet om het voor deze jongens en meisjes mogelijk te maken om nu trots en zichtbaar naar de wedstrijden te kunnen afreizen. Namens iedereen bij Team Tanoshii / Conscius Sports willen we 'Van Tilburg Sports ' , 'Stichting Aktie 68', 'Conscius Sports' en 'Budoschool Tanoshii' bedanken voor de mooie trainingspakken, shirts, tassen en rugplaten.

Wil je meer weten over judo op maat neem dan contact op met: Walter van Well, teambuilding.cs@gmail.com / Tanoshiibudoschool@gmail.com of bel met 0412-617333.