Het rode hart van (WIJ)- HEESCH
Het rode hart van (WIJ)- HEESCH

Het rode hart van (WIJ)- HEESCH

Verenigingen

HEESCH - Ons logo, een rood hart. Het rode hart van Heesch. Eenzaamheid bestrijden, mensen verbinden… dat is ons doel. Stichting WIJ, HEESCH  denkt vanuit aanbieden. Aanbod van en door vrijwilligers, waar mensen met een vraag terecht kunnen. Praktisch, voor boodschappen bijvoorbeeld. Maar ook een telefoontje, wanneer er behoefte is aan een gesprek van mens tot mens.

Het rode hart. Warmte, menselijk en vriendschap. Mooie contacten ontstaan tussen allerlei partijen. Vrijwilligers bij gezinnen waar geholpen wordt. Onze stichting, die druk is met contacten leggen en partijen verbinden. Mensen die ons spontaan bellen met ideeën. Vragen die binnenkomen, waar Stichting WIJ, HEESCH kan doorverwijzen naar de juiste partij.

Het rode hart. Al is het nu nog deels op afstand. Wij vergeten niemand, zijn er voor elkaar  en samen zetten wij de schouders eronder.

Het rode hart. Weerspiegelt ons doel: Mensen, ongeacht geloof, politieke voorkeur etc. Gewoon er zijn voor elkaar, van mens tot mens.

Vanuit ons hart: blijf gezond, houd afstand, blijf betrokken en let een beetje op elkaar.

Voor aanmeldingen , vragen etc. kun je contact opnemen met Stichting WIJ, HEESCH per e-mail wijheesch@gmail.com of telefonisch 06-12997409. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan even mailen naar ons mailadres. Ook de digitale beeldbel-flyer kunt u per email aanvragen.