Dance Team Nistelrode in coronatijd
Dance Team Nistelrode in coronatijd

Dance Team Nistelrode in coronatijd

Kinderen & Jongeren

NISTELRODE - vorig weekend zou het NK hebben plaatsgevonden in CC De Pas in Heesch, voor het eerst georganiseerd door dansvereniging Dance Team Nistelrode. De voorbereidingen waren al in volle gang toen het coronavirus zijn intrede deed en alles stilgezet werd.

Ondanks dat er nu al weken niet getraind kan worden in onze mooie trainingszaal zorgen onze trainsters ervoor dat de leden toch bezig blijven, maar dan thuis. Ze bedenken challenges, een dansbingo en korte dansjes die ze zelf kunnen uitvoeren. De leden maken er filmpjes van en de trainsters geven dan tips waar ze nog aan kunnen werken en verbeteren.

We hadden helaas nog maar één kijkles gehad, alleen voor de allerjongste leden. De andere kijklessen zijn niet eens aan bod gekomen. Zo gauw we weer mogen beginnen zullen we opnieuw kijklessen inplannen, zodat we toch iedereen de kans geven om een keer mee te komen doen en zich aan te sluiten bij onze vereniging. Houd voor nieuwe data Facebook en DeMooiBernhezeKrant in de gaten! Ondanks alles hebben we toch al enkele aanmeldingen van nieuwe leden die bij ons willen komen dansen.

Wil je je al eerder aanmelden? Gan dan naar www.danceteamnistelrode.nl. Daar kun je het aanmeldingsformulier downloaden en opsturen naar info@danceteamnistelrode.nl. Op deze website kun je ook ons huishoudelijk reglement al lezen en foto’s bekijken van onze vereniging.

Wij hopen voor iedereen dat aan deze nare periode snel een eind komt!