Aangepast Judo toernooi
Aangepast Judo toernooi

Aangepast Judo toernooi

Nistelrode

NISTELRODE - Afgelopen zondag was het voor team Tanoshii / Conscius Sports een drukke judodag. De ene helft van ons team trok naar den Bosch voor deelname aan een zeer leerzame stage onder leiding van Tjeerd van der Put (5e dan en voormalig Europees kampioen Kata). Onze deelnemers aan deze stage hebben genoten van deze unieke en leerzame stage en kijken alweer uit naar de volgende.

Een ander deel van team Tanoshii /Conscius Sports trok naar Purmerend voor deelname aan het 21 ste aangepast judotoernooi georganiseerd door Kodokan Purmerend. Dit unieke toernooi voor aangepast judoka’s werd weer als van ouds gehouden in een sfeervolle judozaal waar de judoka’s allemaal naar eigen kunnen konden judoën. Ook dit jaar had de organisatie weer alles uit de kast gehaald om het een onvergetelijke dag voor de judoka’s neer te zetten en na een dag van wedstrijden kon Team Tanoshii / Conscius Sports de volgende balans op maken.

Mason van Dijk 1e plaats, Quinten Jansen 3e Plek, Chloe Geux 3e Plaats, Thirza Dorenbos 3e Plaats en Karin van Dijk 3e Plaats. Karin van Dijk kreeg een extra stimulans prijs omdat ze als 11 jarige in een poule moest uitkomen van meiden van 15 , dus petje af voor haar.

Iedereen proficiat voor het behalen van deze verdiende ere plaatsen op het toernooi in Purmerend.

 

Afbeelding
Sport 1 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 1 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 5 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij gisteren Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 22 apr, 16:01 Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek