Jeugdbal bij Prinses Irene
Jeugdbal bij Prinses Irene

Jeugdbal bij Prinses Irene

Sport

NISTELRODE - Het is altijd weer een mooi feest, het jeugdbal bij Prinses Irene. Ook dit jaar zijn alle jeugdleden van voetbal- en korfbalafdeling en Dance team Nistelrode welkom om carnaval in te luiden. De kantine van Prinses Irene wordt donderdagavond 20 februari omgetoverd tot een waar carnavalsparadijs en de organisatie heeft al een mooi programma op touw gezet.

Natuurlijk zijn jeugdprins Sieb en adjudant Ruben en hun gevolg aanwezig, net zoals prins Frits en zijn adjudant Joris en hun gevolg.
 
CS De Wevers kijken er naar uit om samen met alle jeugdige feestbeesten een geweldig feestje te bouwen. Natuurlijk is Nardje Nar er ook voor het nodige vertier. Daarnaast is er gezorgd voor een luchtkussen! Op de avond zelf is er een snoepkraam waar snoep en chips te koop is (tegen een kindvriendelijke prijs) en voor ranja en een snackje word gezorgd.  Heb je een vriendje of vriendinnetje dat geen lid is? Ook kinderen geen lid zijn van Prinses Irene of Dance Team Nistelrode zijn van harte welkom! 

Donderdag 20 februari begint om 19.00 uur en we hossen door tot 21.00 uur. De ouders mogen in de tussentijd naar huis. Je mag in je allermooiste, gekste en leukste carnavalskleren komen. Dus verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes en kom gezellig mee carnaval vieren met ons!
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 8 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 8 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze