Pronkzitting 2020 Vorstenbosch
Pronkzitting 2020 Vorstenbosch

Pronkzitting 2020 Vorstenbosch

Sport

PIERENRIJK - De Stuik was dit jaar omgetoverd tot het Kingsw00d casino in the Fabulous Vorstenbosch. Vier avonden waar het plezier vanaf straalt. Vier uitverkochte zalen en 105 artiesten van eigen bodem brachten Vorstenbosch op de been. De 40e pronkzitting was weer een groot succes!


De Huppelpierkes hebben twee mooie dansen laten zien. De nieuwe dans was de ‘Candyman’, ze swingde hiermee echt de pan uit. Prins Teun d’n Urste en zijn adjudant dansten enthousiast mee. Tonproater Freddy van den Elzen voerde zijn nieuwe buut uit de ‘modepolitie’. Vervolgens zijn we in een betoverend sprookje meegenomen naar Neverland met 8's. Bijeen zorgde voor een muzikale act over Vorstenbosch en in het bijzonder met hun Alpaca’s.

De oud prinsen gaven een kijkje in de toekomst en wie we daar mogelijk als Prins of prinses aan gaan treffen. Jong Nederland liet op schitterende wijze zien dat verschillende personen in dezelfde rol geen probleem is op een podium.

De vriendengroep van prins Teun d’n Urste hebben met hun voorstelling ‘Fabulous Festival’ een enthousiaste show weten neer te zetten. Een show waar de prins trots op mag zijn. De Panty’s wisten de avond spectaculair af te sluiten met ‘de hamer d'r op’ show.

Hilde Verstegen heeft de zittingavonden in de Stuik zoals gewoonlijk 'Fabulous’ gepresenteerd.

Na deze mooie avonden, zijn wij klaar voor de carnaval. Laat de carnaval maar komen in het altijd gezellige Vorstenbosch! Met onze eigen prins Teun d’n Urste en zijn slogan ‘Bal met Carnaval, doar hamer ik op!’ Alaaf.

Pronkzitting 2020 Vorstenbosch
Pronkzitting 2020 Vorstenbosch