Deze week geen winst voor Korloo

Loosbroek

LOOSBROEK / Na de winst van vorige week was Korloo deze week weer gebrand om de punten te pakken. De tegenstander van deze week is Vessem/Winty. Zij staan eerste in de poule. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd begon dan ook goed, de verdediging stond als een huis. Waardoor de teller 20 minuten lang op 0 stond. Toch weet Vessem/Winty de score te openen. Waarna ook Korloo de korf weet te vinden, verliep de score nek aan nek gedurende de eerste helft. Korloo wist een gelijke stand te maken in de laatste minuut, maar Vessem/Winty gaf meteen antwoord en ging met een voorsprong van 4-3 de rust in. Na de rust vielen de doelpunten snel, maar werd de wedstrijd erg fysiek. Dit resulteerde in vrije ballen en strafworpen die goed werden benut door Martine en Fleur. De concentratie in de verdediging zwakte wat af waardoor er een gat ontstond van 4 doelpunten. Echter, wist Korloo weer op te krabbelen maar het was niet voldoende om de winst binnen te halen. De scheidsrechter floot af bij een eindscore van 11-8 in het voordeel van Vessem/Winty. Korloo heeft helaas de punten niet weten te pakken.

Aanstaande zondag gaan we weer met goede moed de wedstrijd in om 15:30 tegen Tuldania in de Zaert.