Op zoek naar een nieuwe keuken?
Op zoek naar een nieuwe keuken? Foto: Marcel van der Steen

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Gemeentenieuws

HEESCH - De zoektocht naar een nieuwe keuken kan een hele uitdaging zijn: omdat je niet precies weet wat je wilt, omdat je niet op de hoogte bent van alle mogelijkheden of omdat je geen idee hebt wat in jouw situatie de mooiste of meest praktische oplossing is. Ton en Rosan Hanegraaf snappen dat helemaal. En precies daarom denken ze graag met je mee. Ze luisteren naar je wensen, maken een ontwerp en bekijken samen met jou de opties. Komen jullie er niet uit? Indien nodig komt Ton bij jou thuis een kijkje nemen. Want een keuken zegt iets over jou, over je levensstijl en over je identiteit. En dus moet die nieuwe keuken bij jou én bij je huis passen. Die match; dat zie je, dat voél je. Pas dan weet je zeker dat het goed zit. 

Kwaliteit
Bij Hanegraaf Keukens kun je kiezen uit alle grote merken, voor elk budget, of dat nu voor die starterswoning is of voor dat luxueuze landhuis. Voor de kwaliteit maakt dat niet uit. Die is gegarandeerd uitstekend, wat je ook kiest. En je nieuwe keuken wordt professioneel geplaatst door vaklui vanuit het eigen netwerk van Hanegraaf Keukens. 

Kookdemonstratie Stoomoven
Koken met stoom is gezond: vitaminen en mineralen blijven beter bewaard en je hoeft geen vet toe te voegen. Bovendien kan er niks overkoken of aanbranden en omdat je niet in water kookt, gaat de smaak van de producten niet verloren. Ben jij benieuwd hoe zo’n stoomoven nu eigenlijk werkt, en vooral ook naar de smaak van het voedsel bereid in een stoomoven? Loop dan vooral op 28 december tussen 11.00 en 16.00 uur even binnen bij Hanegraaf Keukens. Op deze dag gaat een chefkok van Miele aan de slag met de stoomoven. De kok legt uit hoe je de stoomoven optimaal kunt gebruiken en welke voordelen dat oplevert. Kom dus kijken, luisteren en proeven! 

Goodiebag
Om deze dag nog wat extra’s mee te geven, staat er voor de eerste 40 bezoekers een leuke goodiebag klaar. Wat daarin zit gaan we niet verklappen, wel kunnen we zeggen dat het te maken heeft met Miele. Dus grijp die kans en stel jouw goodiebag veilig. Welkom bij Hanegraaf Keukens! 

www.hanegraafkeukens.nl
’t Dorp 58 Heesch
0412-20 28 49 

 

Op zoek naar een nieuwe keuken?