EHBO cursus in Heesch
EHBO cursus in Heesch

EHBO cursus in Heesch

Algemeen

HEESCH – Begin 2020 start EHBO vereniging Joh’s Roncalli in Heesch weer een nieuwe basis-cursus EHBO. Reanimatie/AED, verbandleer en eerste hulp aan kinderen maken deel uit van de cursus.  

De lessen worden altijd gegeven op een maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur en worden verzorgd door een ervaren en gediplomeerde kaderinstructeur en er wordt gebruik gemaakt van lotusslachtoffers.  

Tijdens de tien cursusavonden zul je voorbereid worden voor het officiële examen voor het EHBO-diploma. De kosten voor de cursus, inclusief examen en de benodigde leermiddelen, bedragen € 175,-. Let op, vaak vergoedt de ziektekostenverzekering een gedeelte of zelfs alle kosten voor de cursus.  

Naast de basiscursus EHBO, organiseert EHBO-vereniging Joh’s Roncalli, bij voldoende belangstelling, een aparte cursus voor reanimatie/AED en EHBO bij kinderen. Deze worden op woensdag- of donderdagavond gegeven. 

Voor meer informatie en opgave kun je terecht bij: Martien van de Wetering, 06-50876595 of via de mail: secretariaat@ehboheesch.nl