WHV verslaat ook Keldonk

Loosbroek

LOOSBROEK - In de altijd lastige uitwedstrijd in en tegen Keldonk heeft WHV laten zien dat het terecht mee bovenin staat in de 5e klasse. Het team van trainer Martin Kaus laat week op week zien dat met hard werken je een heel eind kunt komen. In Keldonk was het moeilijk voetballen door de harde wind, maar het was toch WHV wat het betere van het spel had. In de 12e minuut was het Yorick vd Rakt die een vrije trap op werkelijk schitterende wijze in de rechterbovenhoek knalde 0 – 1. Hierna golfde het spel op en neer met een iets beter voetballend WHV. In de 25e minuut waren het toch de gastheren die op gelijke hoogte kwamen door een goal van Peter van Zutphen uit een vrije trap 1 – 1. Hierna namen de bezoekers weer het heft in handen maar goede kansen van Roel Lunenburg en Thomas Bosch gingen respectievelijk net langs het doel en tegen de lat. Rust 1 – 1.

Na rust kwam WHV fanatiek uit de kleedkamer, want terwijl de supporters nog in de kantine zaten besloot Thomas Bosch om ook eens uit te halen en ook zijn goal was er een om in te lijsten 1 – 2. De thuisploeg gaf echter niet op en 4 minuten later was het weer gelijk. Een vrije trap werd ongelukkig door een WHV-er geraakt en de bal verdween in eigen doel 2 – 2. WHV was niet onder de indruk en ging weer fanatiek op zoek naar de voorsprong. Deze kwam in de 66e minuut toen een schitterende steekpass van JO-19 speler Daan van Bladel op waarde werd geschat door Roel Lunenburg die WHV weer op 2 – 3 voorsprong bracht. Hierna golfde het spel op en neer met de beste kansen voor WHV om de wedstrijd definitief te beslissen, maar helaas wisten oa Tim Buunen en Jurien vd Rakt het doel niet te vinden.

WHV gaat de winterstop in met een heel goed gevoel en heeft nu een paar weken om de blessures te laten genezen, zodat ze in januari 2020 weer aan deel 2 van de competitie kunnen beginnen.