De Soos is op zoek naar nieuwe leden en nieuwe activiteiten
De Soos is op zoek naar nieuwe leden en nieuwe activiteiten

De Soos is op zoek naar nieuwe leden en nieuwe activiteiten

Heesch

HEESCH - De ‘Sociëteit zonder naam’ is een vereniging, die volgend jaar 50 jaar bestaat in Heesch. Oorspronkelijk bedoeld voor Heeschenaren, die arbeidsongeschikt waren geworden. Zij kwamen al in de oude Pas bij elkaar om een praatje te maken, te biljarten, een kaartje te leggen, een potje te darten of wat dan ook. En tot op de dag van vandaag doen zij dat nog steeds. Op maandag- en vrijdagmiddag.

Op dit moment ligt de nadruk vooral op biljart en kaarten; er is een vaste groep bezoekers, die naar CC De Pas komen op zoek naar gezelligheid. Maar wat blijkt: De ‘Sociëteit zonder naam’ is ook een goed bewaard geheim in Heesch. Bekend bij de leden, nog veel te onbekend in Heesch.

Het 50-jarig jubileum is een unieke gelegenheid om daar verandering in te brengen. De Soos is onlangs een samenwerking aangegaan met het Dorpsplein Heesch. Het Dorpsplein steunt de huidige bestuursleden bij de promotie van hun mooie initiatief en beheren van de financiën. En veel belangrijker: ze gaan op zoek naar nieuwe leden en nieuwe activiteiten.

Bij deze nodigen we geïnteresseerden van harte uit om op maandag en vrijdagmiddag eens binnen te lopen in CC De Pas, zaal d’n Herd. We vinden het leuk om nieuwe leden te verwelkomen: samen denken we graag na over nieuwe activiteiten. En misschien wordt het tijd om na 50 jaar De Soos een naam te geven!

(Informatiewww.hulpwijzer-bernheze.nl - 06-25 09 65 83)

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze