Put on your dancing shoes en be there!
Put on your dancing shoes en be there!

Put on your dancing shoes en be there!

Welzijn & Maatschappij

LOOSBROEK – Een tienkoppige live band en maar liefst negentien zangers en zangeressen uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Het zijn de ingrediënten van de Top 2000 van HDL dat zaterdag 28 december vanaf 21.00 uur bij Lunenburg Events & More plaatsvindt. Een muzikaal hoogstandje met alle bekende hits uit genoemde hitlijst van toen en nu waarbij deze live ten gehore worden gebracht, compleet met blazerssectie en backing vocals.  

Om de jaarlijkse Top 2000 niet met je oor aan de radio gekluisterd te hoeven beluisteren maar in real life mee te maken, werd in 2015 de eerste editie van de Top 2000 van HDL gehouden. Een happening waarbij lokaal zangtalent uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek onder begeleiding van een semiprofessionele gelegenheidsband live uitpakten met de beste nummers uit genoemde lijst. Het enorme succes van de eerste editie zorgde voor een vervolg. Daarmee kan het einde van het jaar met een enorme muzikale klapper besloten worden. 

Zaterdag 28 december is het weer zover en is Lunenburg Events & More the place to be. Het belooft zoals ook voorgaande jaren een spektakel van jewelste te worden dat zéker niet onder gaat doen voor eerdere edities. Er staat namelijk een tienkoppige live band klaar met drums, bas- en elektrische gitaar, toetsen, percussie, blazerssectie, backing vocals én maar liefst negentien talenten die een keur van allerlei bekende hits ten gehore brengen. Mogen wij even aan je voorstellen; Nadja van Driel, Ron de Visser, Evie van der Heijden, George Blanken, Ton van de Veerdonk, Anne-Marie Traa, Remco Kuijs, Stefanie Achterberg, Heidi vd Linden, Joyce van der Sangen, Jorine Jansen, Katja Brooijmans, Joachim van Schijndel, Anouk van Schijndel, Sander van de Gevel, Iris Manders, Heleen van de Veerdonk, Kaylee Rijkers en Hans Achterberg. Net zoals de bandleden, mensen met podiumervaring die weten hoe je er een (groot) feest van maakt, maar ook een gevoelige snaar kunnen raken. 

Allemaal zetten zij twee hits en in een enkel geval een duet. Uptempo, ballads, pop, rock, disco, Nederlands- en anderstalig. Van Abba, The Mavericks en MinkDeVille tot Pearl jam, Ramses Shaffy, Paul McCartney en nog veel meer. De top 2000 is in deze leidend, waarbij gezorgd is dat er niet ‘gedubbeld’ wordt met nummers uit eerdere edities. Gelukkig is de keuze in deze reuze. De Top 2000 van HDL is een avondvullende show waar, zo leert de ervaring, nog lang over na gesproken wordt. Missen is spijt hebben. Een welgemeend advies: Put on your dancing shoes en be there! 

In de voorverkoop kosten kaartjes € 9,- per persoon en zijn te reserveren via www.lunenburg.nl en te koop bij Paperpoint in Heeswijk-Dinther en Revival in Loosbroek. Aan de kassa zijn deze € 11,-. Vol is vol!