Ken jij verborgen leed in je omgeving?
Ken jij verborgen leed in je omgeving?

Ken jij verborgen leed in je omgeving?

Gemeentenieuws

HEESCH - Wij hebben vorig jaar hele warme reacties ontvangen op deze actie en willen daarom de actie heel graag voortzetten. Iedereen voelt het, de hectiek van het dagelijks leven. In onze huidige maatschappij is veel verborgen leed verscholen. Leed wat aan ons voorbij gaat, waar we helaas geen tijd voor nemen...

Mensen die enorm eenzaam zijn, of mensen die persoonlijke problemen of drama’s te verwerken hebben. Wij (Financieel Centrum Heesch, Van Heck Assurantiën en Van Heugten Verzekerd) willen graag bijdragen aan onderlinge verbinding en persoonlijk contact houden met de medemens. Wij zouden graag zien dat er meer tijd, ruimte en oog is voor elkaar. We kunnen dit helaas niet alleen, helpt u ons mee?

Zijn er mensen in uw omgeving die u een enorm plezier zou doen met een klein liefdevol gebaar, dan willen wij u het volgende voorstel doen: Vanaf 16 december kunt u bij ons in ’t Dorp tijdens kantoortijden een gratis klein verlicht kerstboompje afhalen!
Wij zouden het heel erg op prijs stellen als u dit boompje persoonlijk bij mensen die het heel hard kunnen gebruiken gaat afgeven. Om hen een hart onder de riem te steken. 

Wij hopen met dit gebaar een gevoel van warmte en compassie over te kunnen brengen aan degenen die het zo hard kunnen gebruiken! Een lichtje in donkere dagen...Helpt u ons?