Een speciale kerstavond; exclusief voor jouw medewerkers!    
Een speciale kerstavond; exclusief voor jouw medewerkers!    

Een speciale kerstavond; exclusief voor jouw medewerkers!    

Nistelrode

NISTELRODE - De medewerkers dit jaar een origineel kerstcadeau geven? En je wil je aankoop het liefst lokaal houden? Dat kan! Reserveer een avond Wereldwinkel Nistelrode waarop jouw medewerkers naar hartenlust kunnen shoppen, zoek zelf een passend cadeau uit óf geef een ‘fairtrade’ cadeaubon, dan hebben ze altijd het perfecte kerstcadeau. Maak een afspraak bij wereldwinkel en ga op zoek naar een uniek cadeau.

Als ondernemer mijmer je, zo tegen het einde van het jaar, even terug naar de successen van afgelopen jaar. De tips en tops krijgen weer aandacht. En is de tomeloze inzet van medewerkers opgevallen gedurende het hele jaar? Dat wil je graag waarderen met een attentie. Wil je hierbij origineel voor de dag komen? Dat kost vaak hoofdbrekens. Echter het antwoord is heel dichtbij: Wereldwinkel Nistelrode.

Speciaal voor je medewerkers gaan de deuren van het karakteristieke pand aan het Raadhuisplein 1b een avond (of meerdere) open, zodat ze zelf een keuze kunnen maken uit het uitgebreide aanbod duurzame en fairtrade cadeaus; originele en eerlijke cadeaus mét een verhaal!
Openingstijden: Woensdag en donderdag: 10.00-17.00 uur, vrijdag: 10.00-20.00 uur en zaterdag: 10.00-17.00 uur.   

Via de social media is het uitgebreide assortiment, de acties en de verrassende wending in 2020 te volgen. Voor meer informatie of afspraken buiten openingstijden: Anke van Rijswijk: 06-34254915. Of mail naar: info@wereldwinkelnistelrode.nl.

Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Successen bij de kaderdag
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Sint Willebrordusgilde Heeswijk actief in Someren Eind
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Bedankt Nisseroi voor alle steun!
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 18 uur geleden Loosbroekse Harm wint een mooi bedrag in tv-programma Miljoenenjacht
Vijf jubilarissen
Welzijn & Maatschappij 19 uur geleden Vijf jubilarissen bij De Horizon
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Een avond vol zang, dans, roddels en heel veel grappen