Sponsor, bedankt: Van Schijndel & JO 15-1  
Sponsor, bedankt: Van Schijndel & JO 15-1  

Sponsor, bedankt: Van Schijndel & JO 15-1  

Nistelrode

NISTELRODE - De sportvereniging leeft natuurlijk van haar leden. Elk weekend spelen velen hun korfbal- of voetbalwedstrijd. Er zijn gelukkig vrijwilligers die er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar ook financiële ondersteuning is nodig. Gelukkig zijn er in de omgeving van Nistelrode veel gulle sponsoren die hun steentje bijdragen in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een team. Van Schijndel Tegels is zo’n onderneming die onze vereniging steunt: onlangs is JO15-1 voorzien van nieuwe inloopshirts.

Roland van Schijndel is een bijzonder actief lid van onze sponsorcommissie en op ons sportpark zien we op verschillende plaatsen uitingen van zijn bedrijf. Een sponsor waar wij erg trots op zijn. Tegelhandel Van Schijndel is meer dan een tegelhandel alleen. In een prachtig pand met een moderne grote showroom biedt Van Schijndel een breed assortiment aan vloer- en wandtegels. Naast tegels voor vloer en wand kun je uitstekend terecht voor natuursteen. Ook voor sanitair kun je voortaan bij Van Schijndel terecht. Uiteraard kun je het zetten van jouw tegelvloer of plaatsen van het natuursteen en later het onderhoud ook bij Roland onderbrengen. Dit voor een blijvend mooi resultaat! 

Wil je ook graag iets betekenen voor de club? Dat horen we natuurlijk graag! In het geval van sponsoring kun je hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie. Benieuwd op wat voor manieren u de vereniging financieel kunt ondersteunen? Kijk op onze site: www.rksvprinsesirene.nl/sponsoren