Krijg energie van BECO
Krijg energie van BECO

Krijg energie van BECO

Algemeen

BERNHEZE - BECO werkt zowel letterlijk als figuurlijk. We helpen je graag op weg naar een duurzaam leven waar je energie van krijgt en BECO levert duurzaam opgewekte energie. 

Als lid van BECO kun je een keukentafelgesprek aanvragen om te kijken naar je energieverbruik. Met onze 'energie-ontdekkoffer' krijg je inzicht in je energieverbruik en spoor je de energievreters op. De goedkoopste energie is immers de energie die je niet gebruikt. Daarom is isoleren zo belangrijk, omdat dit energie bespaart. Vraag onze adviseur of eigen zonnepanelen mogelijk zijn. Het is een sport om te zien hoeveel jij en een buurman opwekken. Op de eindafrekening van de energielevering zie je of de opwekking voldoende was om je energieverbruik op nul te krijgen. Geen plaats voor zonnepanelen op je eigen dak? Dan is meedoen met een 'postcoderoos' de oplossing. Onze adviseurs weten hier alles van. Is je CV aan vervanging toe? Vraag dan de installateur naar de mogelijkheden van een warmtepomp. Ook hiermee kunnen onze adviseurs je op weg helpen. Onze adviseurs zijn vrijwilligers met kennis van zaken op het gebied van duurzaam gebruik van energie. Dagelijks gebruik je energie. Daarom willen wij dat duurzame energie voor iedereen betaalbaar is. Wij hebben onze krachten gebundeld met tientallen andere lokale energie coöperaties. Samen vormen wij het collectief om|nieuwe energie en leveren 100 procent duurzaam opgewekte energie. Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de energieprijs. We hebben namelijk geen winstoogmerk. Onze winst vloeit direct terug in meer duurzame projecten en lagere tarieven.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 6 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze