Korloo 1 wint laatste wedstrijd voor het binnenseizoen

Loosbroek

LOOSBROEK - Zondag 27 oktober speelde Korloo 1 thuis haar laatste buitenwedstrijd tegen Flash 1 uit Den Dungen. Deze tegenstander is Korloo dit seizoen al eerder tegengekomen wat toen resulteerde in een gelijkspel. De teams zijn dus gelijkwaardig aan elkaar.

De dames stonden goed aan de start en na het eerste fluitsignaal was te zien dat Korloo gebrand was om de punten te pakken. Het was Flash wat de score opende met een afstandsschot. Enkele minuten later scoorde Korloo de gelijkmaker en wist met een afstanddschot de voorsprong te pakken.

De teams gingen erg gelijk op maar Korloo scoorde net wat sneller, waardoor zij met een kleine voorsprong van 5-4 de rust in gingen.

Na de rust duurde het enige tijd voordat de score werd geopend. De verdediging van Korloo stond sterk waardoor zij Flash van het scoren afhield. Korloo kon met twee doelpunten uitlopen naar 7-5. In de laatste minuten scoorde Flash een strafworp waardoor de spanning bij het publiek en de dames groter werd. De ontlading was dan ook groot toen de scheidsrechter affloot en de punten in Loosbroek bleven.

Na deze laatste wedstrijd in de buitencompetitie zal Korloo 1 over enkele weken de eerste wedstrijd spelen in de zaal.