Korloo verliest van Diosa

Loosbroek

LOOSBROEK Afgelopen zondag stond Diosa op het programma van Korloo 1. Dit team staat eerste dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Nadat de scheids floot was het Korloo die de eerste tien minuten de kansen creëerde maar helaas zonder resultaat. Na vele kansen was het toch Korloo die de score opende. Diosa had snel een antwoord waardoor het weer gelijk kwam te staan. Het ging gelijk op tot de 3-3. Uiteindelijk werd de rust ingegaan met een 3-5 achterstand. Met goede moed betrad Korloo weer het veld maar dit werd niet beloond. Diosa liep uit tot 3-7. Toch liet Korloo de koppen niet hangen en vocht zich knap terug tot 6-7 waardoor de spanning terug was. Helaas scoorde Diosa in de laatste minuten nog een keer wat leidde tot een eindstand van 6-8.

Volgende week speelt Korloo haar laatste buitenwedstrijd thuis tegen Flash.