Vorstenbossche Boys – RKKSV (competitie) 0-1

VORSTENBOSCH - Zonder de geblesseerden Wessel Dominicus, Dave de Vocht en de afwezige Marvin van Heeswijk trapte Vorstenbossche Boys af tegen RKKSV uit de Kruisstraat. Een aftastend begin waarin Vorstenbosch wat nerveus leek en veel risicoballen speelde. In de 11e minuut kwam Vorstenbosch een aantal minuten met 10 man te staan door een bloedlip van Stef van den Tillaart die het veld moest verlaten. In de 12e minuut wist Rick Dortmans de eerste bal op doel te koppen na een voorzet van Jordy van Kessel. Vorstenbosch bleef onzeker spelen en maakte het zich in het eigen 16 meter gebied vaak onnodig moeilijk. Toch wist Jordy van Kessel voorin goed door te breken, maar zijn actie werd ten onrechte afgevlagd voor buitenspel. Vorstenbosch kwam maar niet in de wedstrijd, verloor de meeste duels en kwam zo op een 0-1 achterstand in de 27e minuut.

In de tweede helft werd Roel van Bakel gewisseld voor Guus van de Ven die zijn debuut mocht maken. Vorstenbosch bracht goed voetbal op de mat vanuit goed positiespel. In de 59e minuut wist Jordy van Kessel een goede voorzet te geven op Kay van de Ven die de bal tegen de keeper tikte. In de 61e minuut wist Kay van de Ven wederom een bal gevaarlijk op goal te krijgen na een vrije trap van Daan de Wit. De bal werd echter geblokkeerd op de lijn. Ontzettend veel pech voor een dominerend en goed spelend Vorstenbosch.

Vorstenbosch bleef aandringen en in de 63e minuut wederom een goede voorzet van Jordy van Kessel op Rick Dortmans die naast schoot. De enige momenten waarop RKKSV nog gevaarlijk kon zijn was op momenten dat Vorstenbosch achterin risicoballen speelde. In de 72e minuut werd Stef van den Tillaart vervangen door Stef Geenen. In de 80e minuut was Rick Dortmans weer gevaarlijk voor de goal maar zijn bal miste kracht om over de lijn te rollen. In de 84e minuut wederom een gevaarlijke voorzet van Jordy van Kessel op Guus van de Ven die met een mooie hakbal de bal net langs de paal zag rollen. Er werd echter niet meer gescoord en daardoor een eindstand van 0-1 en wederom verlies voor de GeelZwarten. Een teleurstellend resultaat voor Vorstenbosche Boys wat minimaal een punt had verdiend.

De tweede helft liet duidelijk zien over welke potentie de spelersgroep van Vorstenbosche Boys beschikt, maar het miste vandaag ook Marvin van Heeswijk die met zijn dynamiek en ervaring voorin net het verschil had kunnen maken.